Τ  Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου οι ένοικοι του οικοτροφείου παρακολούθησαν την θεατρική παράσταση "Το παιδί που τόλμησε" στο θέατρο Ιλίσια Ντενίση, έπειτα από την χορηγία εισητηρίων από το σύλλογο Σύλλογο Εργαζομένων Εθνικής Τραπεζας Ελλαδος.

 

Μ  Με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε τους συγγενείς και τους φίλους των ενοίκων μας στο χώρο του οικοτροφείου μας για την παρουσίαση του θεατρικού τους έργου.

ΤΤην ημέρα του Δεκαπενταύγουστου οι ένοικοι και το προσωπικό έψησαν καί έφαγαν όλοι μαζί. Την όμορφη παρέα συμπλήρωσαν οι ένοικοι των προστατευόμενων διαμερισμάτων. Γέλια, συζητήσεις πλαισίωσαν την διαδικασία του ψησίματος και του στρώσιμου του τραπεζιού. Ένα πεντανόστιμο και χορταστικό γεύμα έκλεισε την μέρα μας.

 

ΟΟι ένοικοι του οικοτροφείου παρακολούθησαν την Κυριακή 23 Σεπτέμβρη τον αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Λεβαδιακού. Όλοι οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν τον αγώνα πολύ ενδιαφέρον συμμετέχοντας ενεργά σε όλες τις φάσεις τους.

 

ΑΑρχές Μαΐου πραγματοποιήθηκε ημερήσια εκδρομή στο Λουτράκι με τη συμμετοχή όλων των ενοίκων, τόσο του Οικοτροφείου όσο και των Διαμερισμάτων. Όλη η παρέα περπάτησε στον παραλιακό πλακόστρωτο της πόλης και ήπιε καφέ σε κάποιο από τα μοντέρνα καφέ της παραλίας.